Facebook iconLinkedin iconInstagram iconYoutube icon

Seafood and vegetable pasta

Medium
Main dishes
4 portions

Ingredients

  • Hortex Italian mix 1 package
  • Squid rings 225 g
  • Cooked shrimp 225 g
  • Butter 3 tablespoons
  • Large onion 1
  • Garlic 2 cloves
  • Zest of 1 lemon
  • 30% sour cream 400 g
  • Parsley A small bunch
  • Bowtie pasta 350 g
  • Salt and freshly ground pepper

Czy wiesz że...?

Przepyszne danie, które zagościło u mnie w niedzielę. Posmakuje niewątpliwie każdemu. Ba! Uważam nawet, że zjedzą je ze smakiem osoby nie lubiące owoców morza 😉 Przygotowanie dania nie wymaga za to od nas spędzenia całego dnia w kuchni. To zasługa głównie gotowej mieszanki warzywnej firmy Hortex.

Hortex Mrozonki Mieszanka Wloska

Preparation

Step 1

Peel and finely chop the onion. Season the shrimp and squid rings with salt and pepper. Melt the butter in a large braising pan or deep skillet. Add the squid, shrimp, onion, and minced garlic. Stir and cook for about 7 minutes.

Step 2

Then add the grated lemon zest, pour in the cream, and add the vegetables from the Hortex Italian mix. Stir, cover the pan, and simmer for 8 minutes.

Step 3

In the meantime, cook the pasta al dente according to the instructions on the package. Add the drained pasta to the seafood and vegetable mixture, stir, and cook for a while until the vegetables are tender and the sauce thickens.

Step 4

Turn off the heat, add washed and chopped parsley, and season with salt and freshly ground pepper. Serve warm. 

Recipe from the blog:

http://ejszet.blogspot.com/2017/02/obiad-we-woskim-stylu-czyli-makaron-z.html

Related recipes

Try also