Warzywa na patelnię po wiejsku
Warzywa na patelnię w wersji polska wieś, to mieszanka nie tylko warzyw, ale i grzybów. Całe danie składa się z pieczarek, podgrzybków, ziemniaków, marchwi, cebuli i grochu. Opakowanie dodatkowo zawiera saszetkę przypraw. Warzywa na patelnię stanowią smaczny dodatek do obiadu, zapiekanek, tart czy zup, mogą być również pełnowartościowym posiłkiem. Aby przygotować warzywa i grzyby nie musisz czekać aż się rozmrożą – wystarczy 10 minut na patelni.
Lista składników
Wartość odżywcza w 100g produktu
- Wartość odżywcza w 100g produktu 229 kJ / 55 kcal
- Tłuszcz 1,3 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
- Węglowodany 8,2 g
- w tym cukry 1,0 g
- Białko 1,7 g
- Błonnik 1,6 g
- Sól 0,03 g