Awokado
AWOKADO HASS
PRODUKT GŁĘBOKO MROŻONY
Składniki: awokado, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Produkt może zawierać: seler.
Sposób przygotowania
Gotowe do spożycia po rozmrożeniu. Awokado doskonałe do guacamole, past, sałatek.
CHRONIĆ PRZED ROZMROŻENIEM. NIE ZAMRAŻAĆ POWTÓRNIE.
Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura/ okres przechowywania)
*-6 oC – 1 dzień
** -12 oC – 2 tygodnie
*** poniżej -18 oC – do daty podanej na opakowaniu
Lista składników
Wartość odżywcza w 100g produktu
- Wartość odżywcza w 100g produktu 696 kJ/ 169 kcal
- Tłuszcz 15 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,8 g
- Węglowodany 4,1 g
- w tym cukry 4,1 g
- Białko 2,0 g
- Błonnik 3,3 g
- Sól 0,03 g